Frederiksgade 4 st. th.

Vinduespudser Odense | ABR Vinduespolering & Rengøringsselskab

ABR Vinduespolering er etab. i 1962 i Odense. Firmaet startede med at pudse vinduer i Næsby og Omegn. Idag er Odense stadigvæk der hvor vi har flest kunder, selvom vi dækker et langt større område. Vi har erhvervs tur hver uge i Odense, hvor vi bla. passer flere af butikkerne i gågade området. Vi kører bla. i Næsby, Stige, Åsum, Seden, Tarup, Dalum, Dyrup, Hjallese.

Vinduespudser Odense

Klik her for at komme til vores prisberegner.

Der kan nævnes disse postnr.

5000 Odense C
5100 Odense C
5200 Odense V
5210 Odense NV
5220 Odense SØ

5230 Odense M
5240 Odense NØ
5250 Odense SV
5260 Odense S
5270 Odense N

Vinduespudser Odense

Hvorfor skal du vælge ABR Vinduespolering som din nye Vinduespudser i Odense?

Idet vi har 18 faste ture i hele Odense, er sandsynligheden for at vi er lige en nærheden af dig stor. Det gør at vi kan lave en billigere priser, end andre Vinduespudsere der kun har enkelte ture i byen, og må på beregne sig mere i transport. Vi er altid højlige og yder service ud over det sædvanlige. Med mere end 50 år I Odense, kan du være sikker på at vi er kommet for at blive, og du kan forvente at vi vil gøre vores for at holde dig som kunde tilfreds med vores service.

I Odense tilbyder vi både NanoVand og almindelig Vinduespolering.

Jess Andersen Pudser vinduer i Odense

Odense har altid været vores vigtigste indtægtskilde, vi har bl.a. serviceret Odense Zoo i mere end 40 år, og mange af vores kunder er endnu ældre, bl.a. Liller Trans. Vinduespudsning er vigtig for os, men selvom vi ikke gør meget reklame for det udgør vores Erhverv Rengøringsafdeling faktisk 1/4 af firmaet omsætning. Det er primært vores gode kvalitet og stabilitet inden for Rengøring der gør at vi faktisk ikke er i konkurrence med nogen her. Det er den samme medarbejder der kommer og længere tid og selv ved sygdom vil der blive gjort rent, da vi altid finder en løsning på det. Du vil aldrig blive mødt af medarbejdere der ikke kender stedet, eller ved hvad der skal laves, det er en af vores helt store forcer. Læs mere om rengøring her.

Vinduespudser Odense

Vinduespudser Odense er vel en af de mest søgt ting her for tiden, og det er her at ABR Vinduespolering virkelig har vi virkelig en trump. Vi har den helt rigtige arbejdskraft, og du kan være helt sikker på at få en vinduespudser der er kvalificeret og oplært efter alle kunstens regler. Det at få medarbejdere i Odense er blevet meget svært, det er både godt og skidt, for det betyder som udgangspunkt at der er gang i hjulene, men også at vi skal kigge lidt længere efter vores arbejdskraft en vi er van til, f.eks. hele vejen til Irland, Burma og Nepal. Men det er vi faktisk ikke så kede af, for vi får personer ansat som virkelig vil være en vinduespudser eller gøre rent, og det er vel det, det hele handler om. Alle vores medarbejdere kan tale engelsk, og de er instrueret i, at ringe til kontoret hvis du har kommunikationsproblemer med din vinduespudser. Hvad så med lønninger tænker du sikkert?, bare rolig de er alle aflønnet efter danske forhold, og er du i tvivl kan du til hver en tid udspørge dem. Vi ønsker ikke at udnytte folk, som mange andre firmaer, men har også noget arbejde der skal udføres, og den del kan pt. ikke udfyldes 100% med den danske arbejdskraft der er til rådighed i Odense og omegn.

Vinduespudsning Odense

Vinduespudsning Odense er lige med klare vinduer, hvis du altså vælger ABR Vinduespolering. Der er ikke noget bedre end at komme hjem til helt skinnede rene vinduer på en solskinsdag, så lyset rigtig kan komme ind i huset. Rene vinduer kan levere op til 35% mere lys end beskidte vinduer, så det har en del at sige. Det at have en vinduespudser er blevet en luksus ting som snart alle har, og det er virkelig noget vi kan mærke i vinduespolering branchen, der er kommet godt og grundt gang i hjulene. Tilbage i 60´erne var der også mange private der fik pudset vinduer, men det forsvandt lidt hen igen, og vi levede primært af virksomheder og forretninger, idag er det faktisk de fleste der får en vinduespudser på besøg, og omkring 1/2 af vores omsætning kommer faktisk fra privat vinduespolering. Det er svært at tilfredsstille 1300 faste kunder og det giver et stort administrativt arbejde, men alt i alt er det, det hele værd når man kun få positiv respons fra sine kunder. Størstedelen af vores 1300 kunder ligger i Odense og omegn, men der er altid plads til flere, så kontakt din nye Vinduespudser nu.