Vinduespolering Odense

Vinduespudser
Svendborg

61 års erfaring
Rentvandsanlæg
Konkurrencedygtige priser
Personlig service

Godt

Baseret på 11 anmeldelser

Godt

Baseret på 11 anmeldelser

vinduespudser

Har du brug for en vinduespudser i Svendborg?

ABR Vinduespolering har netop overtaget en stor kunde mængde i Svendborg, vi har længe haft ønske om at komme ind på markedet i Svendborg. Svendborg er en stor by med mange mulighed, og efter motorvejen er kommet er det nemt at komme til. Vi håber vi få mange flere kunder i Svendborg og omegn. Hvis du mangler en vinduespudser i Svendborg, kan du forvente høj kvalitet og et firma der er meget serviceminded.

Om os

Firmaet blev startet af Chr. Rasmussen i 1962, han førte det videre til 1967 hvor sønnen Arne Rasmussen overtog firmaet. I 2009 overtog hans søn Christian A. Rasmussen firmaet og driver det den dag i dag. Vi har over 1300 kunder vi passer fast – roden til vores success er venlighed og service på højt plan. Nogle kunder har fulgt os tilbage fra 62´. Vi har i dag 8 medarbejdere som gør et rigtig godt stykke arbejde med at holde firmaets omdømme i top.

Ønsker man Indvendig vinduespolering er det som hovedreglen +30% af prisen for udvendigt. Koster det 100kr udvendigt, vil det således koste 130kr indv. Vi skal gøre opmærksom på, at indvendig vinduespolering skal sker når vi er på turen, så det er op til dig som kunde at prøve på at få tingene til at passe sammen. Evt. kan der lægges en nøgle ud på aftalt sted. En medarbejder vil kontakte dig i god tid før der skal pudses indvendigt. Når der skal pudses indvendigt, skal alle vindueskarme være ryddet, og der skal være nem adgang til vinduerne.

Håndværkerfradrag

Du kan få håndværkerfradrag når du får pudset dine vinduer. Vinduespudsning står sikkert ikke på din liste over favoritbeskæftigelser. Med skattefradraget for vinduespudsning kan du nu spare ca. 32% af dine udgifter, når du benytter dig af en virksomhed til at udføre vinduespudsningen for dig. Vi kan sende dig en vejledning, så du får det nemmere med din indberetning. Du skal bare huske at gemme dine kvitteringer, og undgå at betale kontant.

Kvalitets vinduespudsning i særklasse

Få hjælp til vinduespudsning og vinduespolering af en professionel vinduespudser fra ABR Vinduespolering. Det er vigtigt for os at vinduespudsning skal efterlade flotte vinduer og tilfredse kunder. Vi sætter kvalitet i højsæde, både hvad angår produkter samt vores professionalisme af mange års erfaring indenfor faget. Erfaren virksomhed med høje krav til udførelsen af vinduespudsning samt vinduespolering. Vi kører ud i alt slags vejr, så du kan være sikker på at få pudset vinduer ligegyldigt omstændighederne. Vi tilbyder vores service til alle, både privat- og erhvervskunder og vi klarer alle slags opgaver store som små. Vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner indenfor vinduespudsning, og derfor gør vi en dyd ud af at vores arbejdsprocesser hele tiden er optimeret, så du får det bedste resultat med en ABR vinduespudser i Svendborg.

Vores vinduer skal holde længere

Det er med vinduespudsning som med alt andet vedligeholdelse. Bliver vinduerne pudset jævnligt, holder de også længere. Vinduespudsning er ikke altid en fast del af den daglige eller ugentlige rengøring. Ofte er vinduespudsning et af de elementer i rengøringen som bliver overset eller kun gøres når det virkelige trænger. Nogle har måske slet ikke mulighed for at pudse deres egne vinduer, mens andre mangler de rette remedier for at kunne gøre det. Derfor kan der gå længere tid imellem at vinduespudsning bliver gjort, selvom mange nok gerne ville ønske sig rene vinduer året rundt. Vi kan sikre, at du får pudset og poleret dine vinduer regelmæssigt af en professionel vinduespudser, så du kan nyde din udsigt optimalt hver dag året rundt.