Vinduespolering Odense

Vinduespudser
Kerteminde

61 års erfaring
Rentvandsanlæg
Konkurrencedygtige priser
Personlig service

Godt

Baseret på 11 anmeldelser

Godt

Baseret på 11 anmeldelser

Facadevask Odense

Har du brug for en vinduespudser i Kerteminde?

ABR Vinduespolering har firma adresse i Kerteminde kommune, vi har idag 1 uges arbejde i Kerteminde. Hvis du bestiller os som vinduespudser i Kerteminde, kan du forvente høj service og hurtig respons. I det vi har mange kunder i Kerteminde, er priserne også lavere da transport omkostningerne kan holdes ned. Vi har en vinduespudser i Kerteminde hver 4 uge.

Om os

Firmaet blev startet af Chr. Rasmussen i 1962, han førte det videre til 1967 hvor sønnen Arne Rasmussen overtog firmaet. I 2009 overtog hans søn Christian A. Rasmussen firmaet og driver det den dag i dag. Vi har over 1300 kunder vi passer fast – roden til vores success er venlighed og service på højt plan. Nogle kunder har fulgt os tilbage fra 62´. Vi har i dag 8 medarbejdere som gør et rigtig godt stykke arbejde med at holde firmaets omdømme i top.

Ønsker man Indvendig vinduespolering er det som hovedreglen +30% af prisen for udvendigt. Koster det 100kr udvendigt, vil det således koste 130kr indv. Vi skal gøre opmærksom på, at indvendig vinduespolering skal sker når vi er på turen, så det er op til dig som kunde at prøve på at få tingene til at passe sammen. Evt. kan der lægges en nøgle ud på aftalt sted. En medarbejder vil kontakte dig i god tid før der skal pudses indvendigt. Når der skal pudses indvendigt, skal alle vindueskarme være ryddet, og der skal være nem adgang til vinduerne.

Håndværkerfradrag

Du kan få håndværkerfradrag når du får pudset dine vinduer. Vinduespudsning står sikkert ikke på din liste over favoritbeskæftigelser. Med skattefradraget for vinduespudsning kan du nu spare ca. 32% af dine udgifter, når du benytter dig af en virksomhed til at udføre vinduespudsningen for dig. Derudover står vi også til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at indrette dine regninger for vinduespudsning. Vi kan sende dig en guide, så du får det nemmere med din indberetning. Du skal bare huske at gemme dine kvitteringer, og undgå at betale kontant.

Vinduespudser til både indvendig og udvendig vinduespudsning

Hos ABR Vinduespolering tilbyder vi både indvendig og udvendig vinduespudsning af en erfaren og dygtig vinduespudser. Det mest populære er naturligvis udvendig vinduespudsning. I Kerteminde har vi mange års erfaring, hvor vi betjener private kunder såvel som virksomheder og butikker. Du kan altid forvente høj service og hurtig respons når du får dine vinduer pudset af os.

Det er populært med udvendig vinduespudsning

Hos private husejere er især udvendig vinduespudsning blevet meget populært. Vores vinduespudser kommer i faste intervaller, så vinduerne er pæne og rene året rundt. Mange af vores privat- og erhvervskunder har fri adgang til de udvendige vinduer, og derfor kan vi nemt komme og gå uden at forstyrre på nogen måde. Al forretning handler naturligvis om tillid, men når fremmede kommer ud til din virksomhed eller i dit private hjem, handler det også om tryghed, især hvis der skal pudses vinduer indenfor. Derfor har alle vores vinduespudsere ren straffeattest og er yderst professionelle.