Medarbejdere

Hos ABR Vinduespolering kan du finde følgende medarbejdere.

Vinduespolerer:

Arne Brandt Bergkvist
Arne lagde i sin tid navn til Firmaet, idet hans oprindelige navn er Arne Brandt Rasmussen. Arne arbejder i dag  20 timer om ugen, hvor han blandt andet tager sig af kvalitets kontrol. Arne har pudset vinduer siden 1960 og må siges at have en hel del erfaring i vinduespolering. Arne er over 70 år i dag, men stadigvæk et fremtrædende og kendt ansigt i firmaet. Arne er bosat i Marslev

Billede af vinduespudser odense,svendborg, nyborg, kerteminde Arne
Vinduespudser Arne B. Bergkvist

Gary Allan

Gary er fra Irland og har den mest fantastisk accent, så det skal i nok få det sjovt med. Gary er utrolig høflig og pligt opfyldende, han er startet i firmaet i 2018. Gary er bosat i Ringe

Billede af vinduespudser odense,svendborg, nyborg, kerteminde Gary
Vinduespudser Gary Allan

Jess Andersen
Jess har været hos ABR i snart 6 år, og er en yderst stabil og trofast medarbejder.  Jess er i firmaet 37 timer om ugen, og varetager primært private kunder i Firmaet. Jess er firmaets ansigt udadtil, han er den vinduespudser, de fleste af jer nok har mødt. Jess har pudset vinduer i 7 år. Jess er bosat i Odense.

Billede af vinduespudser odense,svendborg, nyborg, kerteminde Simon
Vinduespudser Jess Andersen
 
Rasmus Lange

Rasmus blev lært op af Christian Rasmussen i 2008, da selskabet var under Arne Brandt Bergkvist, Rasmus har altid været en pålidelig og trofast medarbejder.

 

Servicemedarbejdere:

Susanne Møller Larsen

Susanne er ansat i flexjob, og passer enkelte rengøringsopgaver i firmaet, Susanne startede i 2014. Susanne er bosat på Fynshoved og varetager opgaver i Kerteminde og omegn.