Generelt om Vinduespolering

Når du får tilbuddet, skal du væreVinduespudser Odense opmærksom på, hvad der er noteret der vil blive lavet, som udgangspunkt er Velux vinduer ikke regnet med i tilbuddet, medmindre andet er aftalt. Vær ligeledes opmærksom på om feltet NanoVand er krydset af, det betyder at dine vinduer vil blive skyllet rene, i stedet for skvizet. Da sikkerheden for vores ansatte skal være i top, vil der ikke blive gået ind på altanen eller ind over karnapper, 1.salen over karnapper vil dog i de fleste tilfælde kunne ordnes med NanoVand.

 

Ønsker man Indvendig vinduespolering er det som hovedreglen 30% af prisen for udvendigt. Koster det 100kr udvendigt, vil det således koste 130kr indv. Vi skal gøre opmærksom på, at indvendig vinduespolering skal sker når vi er på turen, så det er op til dig som kunde at prøve på at få tingene til at passe sammen. Evt. kan der lægges en nøgle ud på aftalt sted. En medarbejder vil kontakte dig i god tid før der skal pudses indvendigt. Når der skal pudses indvendigt, skal alle vindueskarme være ryddet, og der skal være nem adgang til vinduerne.

Alle laver fejl og det gør vi også. Der er tider hvor det er svært at være vinduespudser, f.eks. efterår hvor solen står lavt, alt kan ses, og det gør det meget svært for os. Vi kører selvfølelig med en bagatelgrænse af samme årsag, men skulle du være utilfreds med vores arbejde, ser jeg meget gerne at du kontakter os på mail christian@abr-vin.dk eller 40211332. Vi kommer altid ud og retter. Typiske fejl kan være løbere og striber, vi har nye folk af og til der skal læres op, og de har nogle fejl til at starte med, der måske ikke altid bliver fanget. Det er et område hvor vi som firma gerne vil være kendt for at lave et godt stykke arbejde og rette på vores fejl.

Tagrender er noget vi har dækket meget af igennem tiderne, og har man vinduer der ligger så man rammer dem med stigen, vil de blive vasket med NanoVand, medmindre andet er aftalt med kunden.

Vi dækker ikke revner fra kanter på gamle kittede vinduer, det skyldes at disse revner opstår helt naturligt hvis glasset ligger i spænd op af et søm, glasset kan derved revne når man polere på det. Der skal tilføjes at vi kun har oplevet det ganske få gange siden 1962. Knuser vi en ruder dækker vi selvfølelig altid.

Rammevask er ikke med medmindre det er bestilt, hvis der er bestilt rammevask vil de første 10 cm af rammen væk fra glasset blive kørt over med en våd klud.

Husk at der er 100% håndværkerfra for dinhåndværkerfradrag vinduespolering, det eneste du skal huske at gemme er dine regninger, samt betalingen ikke må være kontant. Hvis du ønsker det kan vi fremsende en guide til hvordan man indberetter fradraget.