Vinduespudser Fyn

Har du brug for en vinduespudser på Fyn?

Selvom vi dækker store dele af Fyn og firmaet har hovedsæde i Marslev, vil det altid føles som om du har en lokal vinduespudser. Vores medarbejdere har bopæl på stort set hele fyn. Benyt vores kontakt formular på denne side, så får du hurtigt et svar og en fast pris. Får du en vinduespudser fra ABR Vinduespolering på Fyn, kan du forvente hurtig høj service og hurtig respons.

Ønsker du et uforpligtende på vinduespolering, så udfyld formularen længere nede på siden, vi kommer i løbet af ugen og ligger en folder i din postkasse.

Om os

Firmaet blev startet af Chr. Rasmussen i 1962, han førte det videre til 1967 hvor sønnen Arne Rasmussen overtog firmaet. I 2009 overtog hans søn Christian A. Rasmussen firmaet og driver det den dag i dag. Vi har over 1300 kunder vi passer fast – roden til vores success er venlighed og service på højt plan. Nogle kunder har fulgt os tilbage fra 62´. Vi har idag 8 medarbejdere som gør et rigtig godt stykke arbejde med at holde firmaets omdømme i top.

Ønsker man Indvendig vinduespolering er det som hovedreglen 30% af prisen for udvendigt. Koster det 100kr udvendigt, vil det således koste 130kr indv. Vi skal gøre opmærksom på, at indvendig vinduespolering skal sker når vi er på turen, så det er op til dig som kunde at prøve på at få tingene til at passe sammen. Evt. kan der lægges en nøgle ud på aftalt sted. En medarbejder vil kontakte dig i god tid før der skal pudses indvendigt. Når der skal pudses indvendigt, skal alle vindueskarme være ryddet, og der skal være nem adgang til vinduerne.

Håndværkerfradrag

Husk at der er 100% håndværkerfradrag for din vinduespolering, du skal bare huske at gemme er dine regninger, indberette det til SKAT og ikke betale kontant. Vi kan fremsende en guide til hvordan du indberetter fradraget, hvis du ønsker det.

Vinduespudser Fyn

NanoVand

I de fleste tilfælde vil vi vaske dine vinduer med NanoVand. NanoVand er vand, der er filteret så godt, at det ikke indeholder andet end vand. Alt salt, kalk og andre mineraler er fjernet fra vandet via diverse filtre. Når vi bruger NanoVand, bliver vinduerne vasket med en børste på en teleskopstang. Herefter bliver børsten løftet af glasset, og det bliver skyllet ned og efterlades til at tørre.

Fordele ved NanoVand:

– Rammerne kan vaskes ned.
– Man kan nå steder der normalt er utilgængelige på stige.
– Prisen vil i de fleste tilfælde være markant lavere end ordinær vinduespolering.
– Slitage på medarbejderen nedsætte, da stigearbejde undgås.
– Der benyttes ikke sæbe, så vi skåner både naturen og vores medarbejdere.
– Solceller og Velux kan vaskes med NanoVand i de fleste tilfælde.

Ulemper ved NanoVand:

Der er situationer, hvor NanoVand ikke kan benyttes, primært hvide rammer, hvor malingen er vandbaseret. Man kan undersøge om ens rammer kan vaskes med NanoVand ved at fugte ens finger og gnide den på rammen. Afgiver den hvid maling, kan de ikke vaskes. Alle hvide alu. rammer kan som udgangspunkt vaskes med NanoVand. Ved ældre boliger med kittede vinduer, kan det forekomme, at vinduerne ikke er tætte, og der derved kommer vand på den anden side af glasset. Derudover er man er nødt til at have et højere interval på vask, idet for meget skidt på glasset giver en dårligere kvalitet af vasken. NanoVand kan kræve op til 3 gange, før det virke optimalt. Det skyldes, at alle urenhederne fra rammerne skal vaskes ned først.

 

Bestil Tilbud
Bemærk vi laver kun faste kunder på faste intervaller, engangs bestillingsopgaver udføres ikke.