Uforpligtende Tilbud modtaget.

Tak for din henvendelse

Vi kommer forbi din adresse inden for 7 dage med et tilbud.

Tilbuddet vil blive lagt i postkassen.

Mvh

Christian Rasmussen

ABR Vinduespolering

 

Selvom vi dækker store dele af Fyn og firmaet har Lille billede af Fynhovedsæde i Marslev, vil det altid føles som om du har en lokal vinduespudser. Vores medarbejdere har bopæl på stort set hele fyn. Kig forbi vores Pris Beregner, for at få et overslag over, hvad det vil koste at få en vinduespudser forbi dig. Der er mange ting der gør sig gældende ved vinduespolering, så derfor er det ikke muligt at lave en beregner der tager højde for alt. Benyt istedet for vores kontakt formular på denne side, og send gerne billeder med, så får du hurtigt et svar og en fast pris. Bemærk at vi laver kun faste aftaler på vinduespolering, intervallerne ligger på 4-8 eller 12 ugers mellemrum. Bemærk ligeledes at det er uger og ikke måneder. det vil sige at 4 uger får pudset 13 gange på et år. Årsagen er at din vinduespudser ville få meget travlt hvis han skulle nå alt i måneder med 28 dage og ikke ret meget at lave i måneder med 31 dage.
Hvis opgaven er over 800 kr kan der arrangeres at man kan bestille efter ønske, men kun når vi er på turen, dette skal foregå via mail, og er det mere end 24 uger siden man sidste har haft en vinduespudser på besøg må man forvente et ekstra gebyr på vinduespoleringen. 
Husk at der er håndværkerfradrag for dinhåndværkerfradrag vinduespudser. Er året gået og du har smidt alle dine regninger ud for vinduespolering, så fortvivl ikke, send os en mail og vi sender dig en opgørelse over året.
Har du problemer med at indberette det, kan du ligeledes få tilsendt en guide.